Usability

Aan wat herkent u een goede website? Een mooi en creatief design en een verzorgde responsive ontwikkeling zijn belangrijk. Maar uw site moet gebruiksvriendelijk zijn. Dit is zonder twijfel een van de belangrijkste troeven van een website die rendeert.

Bezoekers hebben hun weg gevonden naar uw website. Dan is het belangrijk om ze meteen te geven wat ze willen. Elke bezoeker heeft een verwachting wanneer hij op uw website is. Het is belangrijk om hem dat meteen op een overzichtelijke manier te geven zodat hij uw website niet meteen weer verlaat.

Zorg voor een unieke navigatie (termen in uw menubalk) die meteen duidelijk maakt wat uw bedrijf doet. Focus op uw toptaken en stel relevante informatie gemakkelijk beschikbaar. Op die manier geeft u uw bezoeker snel wat hij wil. En zo houdt u hem ook tevreden. En dat levert uw bedrijf dan weer meer winst op.

Dice helpt u
Usability is een van onze stokpaardjes. We helpen u graag om een gebruiksvriendelijke website uit te bouwen. Beschikt u al over een site, maar zijn de resultaten niet goed? We voeren graag een usability-audit uit.

Kies voor een project dat echt werkt en rendeert. Wij helpen u graag hoge ogen gooien.

Contacteer ons