Strategie & concept

U wilt een nieuwe website. Maar hoe begint u daar nu aan? Hoe moet zo’n digitale stek eruit zien én vooral: wanneer rendeert een website en haalt u er winst uit? We overlopen samen met u de doelstellingen en schetsen het doelpubliek van de website. Zo komen we tot een uniek concept – strategisch én grafisch creatief – zodat uw website ook écht werkt.

Een website werkt als uw (potentiële) klant gemakkelijk vindt waarnaar hij op zoek is én daarbij actie onderneemt. Zonder conversie hebt u immers niets aan uw bezoekers. Dit alles op een snelle en overzichtelijke manier. U hoort het al: ook online is uw klant koning.

Wij bekijken samen met u wat daarvoor de ideale structuur is, hoe de ideale navigatie eruit ziet, welke acties klanten moeten ondernemen, … Hierbij houden we graag rekening met de huisstijl en merkidentiteit van uw bedrijf.

Dice helpt u
Elke website is uniek. En dus komt elke klant voor iets specifieks naar u. Wij zorgen ervoor dat de klant vindt waarnaar hij op zoek is dankzij een uitgewerkt concept op maat.

Kies voor een project dat echt werkt en rendeert. Wij helpen u graag hoge ogen gooien.

Contacteer ons