SEO

Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachineoptimalisatie. Wat is dat nu? Door het optimaliseren voor zoekmachines (bijvoorbeeld Google en Bing) van uw website, scoort u hoger in zoekresultaten. En een hogere ranking levert uiteraard meer bezoekers voor uw website op.

U kan een geweldig mooie website hebben. Eentje die ook nog eens perfect responsive is en qua gebruiksvriendelijkheid hoog scoort. Maar als bezoekers hun weg niet vinden naar uw digitale stek, rendeert die site niet. Dan is het tijd om te investeren in SEO.

SEO toepassen op een website is een werk van lange duur. Investeren rendeert en het effect zal beetje bij beetje zichtbaar worden. Door de juiste woorden in uw teksten te kiezen, een correcte opbouw van uw website, links op en naar uw website, … zal de website geoptimaliseerd worden (de SEO-checklist is véél langer).

Omdat de resultaten van SEO beetje bij beetje zichtbaar worden, is het belangrijk om de investeringen op te volgen met analyses van de website. Dit doen we met Google Analytics.

Dice helpt u
Hoe werkt SEO en wat houdt het allemaal in? Hoe ziet de checklist er uit en hoe pas ik het toe? Dice helpt u graag om zoekmachineoptimalisatie te verduidelijken, een checklist te bezorgen en uw website te optimaliseren voor zoekmachines.

Kies voor een project dat echt werkt en rendeert. Wij helpen u graag hoge ogen gooien.

Contacteer ons