Webontwikkeling

Het concept ligt er en ook een gebruiksvriendelijk design staat op poten. Dan is het tijd om het grafische om te zetten in een echte website. De ontwikkeling (development) is meestal op basis van een CMS. Zo kan u zelf uw website gemakkelijk onderhouden.

Elke website wordt gebouwd volgens de laatste trends. Zo zorgen wij standaard voor responsive websites. Zo’n responsive site zorgt ervoor dat uw site niet alleen op een computerscherm er prima uitziet en werkt, maar ook op mobiele toestellen zoals tablets en smartphones. Mobiele toestellen zijn immers dé toekomst en het loont meer dan de moeite om daar op in te zetten.

Wij ontwikkelen elke digitale stek op uw maat en volgens uw budget. U hebt al een design dat alleen nog omgezet moet worden of een bestaande website die gewoon opknapwerk vraagt? Geen probleem. Ook dan is Dice de geschikte partner. Ook voor uw webshop hebben wij de ideale oplossing.

Wij houden bij elke ontwikkeling rekening met SEO. Op die manier komt uw website hoger in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Dice helpt u
Op zoek naar een responsive website die hoog scoort op gebruiksvriendelijkheid en SEO? Wij helpen graag om uw site te ontwikkelen.

Kies voor een project dat echt werkt en rendeert. Wij helpen u graag hoge ogen gooien.

Contacteer ons