Ondersteuning

Uw website staat live. Daar houdt het werk echter niet op. De site up-to-date houden en analyses maken van de digitale stek zouden prioriteiten moeten zijn voor elk bedrijf dat online wil renderen. Aan elke website zijn verbeterpunten. Met Google Analytics kan u alvast een grondige analyse maken en de site nog beter laten renderen. Dice helpt u hierbij en neemt u het hele proces uit handen.

Al onze websites zijn gebouwd met een CMS, zodat u de site zelf gemakkelijk kan onderhouden met wervelende teksten. Geen tijd voor of wilt u het werken laten doen door een professional? Schakel dan Dice in!

Daar stopt onze ondersteuning niet. Naast sitebeheer en webanalyses staan wij u ook bij om back-ups te maken van databases en onderhoud in het algemeen. Vragen over de website of wilt u aanpassingen laten doen? Wij staan klaar voor u.

Dice helpt u
Schakel Dice in om een grondige analyse te laten maken van uw website. Wij helpen u ook graag om uw website up-to-date te houden en te voorzien van vlotte en relevante teksten. Ook met de technische opvolging van uw website staan wij u graag bij.