Analytics

Hoe weet u wanneer een website rendeert? Door de resultaten en bezoekers te monitoren. Meten is weten. Met Google Analytics bent u op de hoogte van alle statistieken van uw website. En zo kan u bijsturen waar nodig om nog meer rendement uit uw website te halen.

Zelf geen tijd om een grondige analyse te maken en wilt u een beroep doen op Dice om uw websitestatistieken te monitoren? Wij maken een analyse van de cijfers. Op basis van onze feedback komt u te weten waar de pijnpunten liggen van uw website. Zo kunnen we samen werken aan een betere website. Een met een hogere conversie die nog meer rendeert.

Elke pagina die te weinig wordt gelezen, elke bezoeker die geen actie onderneemt, … alles heeft een reden. Met Analytics komt u het nodige te weten en krijgt u de kansen om te investeren in usability en SEO. Zo boekt u meer winst én zijn uw klanten tevreden.

Dice helpt u
Wij stellen Analytics in voor uw website, nemen de resultaten onder de loep en gaan ermee aan de slag. Op die manier grijpen we de kansen aan om uw website nog beter te laten renderen.

Kies voor een project dat echt werkt en rendeert. Wij helpen u graag hoge ogen gooien.

Contacteer ons