Responsive webdesign

Op zoek naar een website die écht werkt en de juiste klanten bereikt? Wij zorgen voor een verbluffend design en een ontwikkeling volgens de laatste trends.

Kies voor een professionele website die hoge ogen gooit met een design op maat – we houden graag rekening met uw huisstijl en andere voorkeuren. Onze websites zijn responsive en werken dus op elk toestel. Een grote en belangrijke troef nu mobiele apparaten populairder zijn dan ooit (meer dan 20% van uw bezoekers komt via een smartphone of een ander mobiel apparaat).

Totaalpakket met usability en SEO
We zorgen niet alleen voor een knappe look en een goed functionerende website. Het is immers belangrijk dat een website ook écht werkt en klanten hun weg vinden naar de informatie die ze nodig hebben.

De gebruiksvriendelijkheid (usability) en zoekmachineoptimalisatie (SEO) zijn belangrijke elementen waar we graag de nodige aandacht aan besteden. Een website staat of valt met de actie die de klanten ondernemen – geef de klant snel en gemakkelijk wat hij/zij wil.

Creativiteit, gebruikservaring en online optimalisatie (SEO en responsive design) gaan op die manier hand in hand om uw (online) doelstellingen waar te maken.

Dice helpt u
U hebt interesse in een nieuwe website? Neem vrijblijvend contact op met ons. We helpen u graag hoge ogen gooien.

Kies voor een project dat echt werkt en rendeert. Wij helpen u graag hoge ogen gooien.

Contacteer ons