Project Description

Immo Corbati

Immowebsite met volledig geïntegreerde backend administratie Responsive op alle toestellen, van pc tot tablet en smartphone
 Opmaak van promotiemateriaal zoals spandoek en pennen  Copywriting van alle aanwezige online teksten

Wat is Immo Corbati?

Sinds 2011 is Immo Corbati een groeiende speler in de immosector. Dankzij een uniek concept, een snelle en persoonlijke service én een grote klanttevredenheid. Dankzij de aanwezige expertise en ervaring kan de Immo Corbati-deskundige u bij het ganse verkoop- en verhuurproces bijstaan en adviseren. Zo bent u zeker dat alles optimaal in orde is volgens de wetgeving én uw persoonlijke wensen.

Wat heeft Dice gedaan?

Voor Immo Corbati ontwierpen we een responsive website die past bij de klantvriendelijke service van de klant. Via het CMS kan de klant zelf panden toevoegen, aanpassen … Op die manier kan hij ook de administratie rond de aanvraag van bezoeken, inkomende vragen, … efficiënt opvolgen. De teksten op de website zijn geschreven door onze copywriter.

Corbati vertrouwt ook op Dice voor promotiemateriaal. Zo werkten we een passend spandoek en pennen op maat uit.

Wat de klant zegt

“De service zit goed en het eindresultaat is volgens verwachting. Wat kan men nog meer wensen? Ik zou er niet aan twijfelen om terug een beroep te doen op Dice. Ze spelen kort op de bal, denken mee na over het concept en betrokken me echt bij de ontwikkeling en diverse tussenfasen. Het eindproduct is uniek, enorm gebruiksvriendelijk en zit zeer goed in elkaar. Het is een jong en dynamisch team dat zeer professioneel te werk gegaan is.”
Geert SchellekensEigenaar Immo Corbati

Deze website bezoeken