Huisstijl

U twijfelt over het nut van een huisstijl (ook wel bekend als de corporate identity)? Een sterk logo is een begin, maar daar stopt het niet. Een complete huisstijl zorgt ervoor dat uw bedrijf professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. En zo klanten/prospecten overtuigt.

Een huisstijl is het gezicht van uw bedrijf. Het maakt duidelijk waarvoor uw bedrijf staat en zorgt voor eenduidige communicatie. Op die manier zorgt u voor herkenbaarheid. Belangrijk, want dan weet de klant meteen over welk bedrijf het gaat. Het onderscheidt uw bedrijf van anderen. Voer uw huisstijl ook consistent door. De naambekendheid vergroot zo én het komt het imago van het bedrijf ten goede. Als u met uw logo en huisstijl hier in slaagt, groeit het vertrouwen van de – toekomstige – klant. En dat zorgt voor meer interesse in uw bedrijf. En uiteindelijk ook voor meer winst.

Wat moet er in een huisstijl staan?
Kies eerst voor een logo dat bij uw bedrijf past. Dit is het begin van de huisstijl. Maar daar stopt het zeker niet. Een complete huisstijl bevat meer dan u denkt. Het zorgt ervoor dat al uw communicatie op elkaar is afgestemd op gebied van:

  • Lettertypes
  • Grootte van lettertypes
  • Kleurgebruik
  • Gebruik van bepaalde vormen

Het heeft effect op al uw communicatie. Uw logo, visitekaartjes, website, drukwerk en promotiemateriaal (pennen, mappen, schrijfpapier, …) krijgen dezelfde vormgeving dankzij een complete en eenduidige huisstijl.

Dice helpt u
Een huisstijl opstellen en alles wat erbij komt zien is een complex gegeven. Onze specialisten helpen u graag hoge ogen te gooien met een ideaal uitgekiende corporate identity.

Kies voor een project dat echt werkt en rendeert. Wij helpen u graag hoge ogen gooien.

Contacteer ons