Logocreatie

Elk bedrijf – groot of klein – heeft een visuele identiteit nodig. Een logo zorgt voor herkenbaarheid en uitstraling bij uw klanten en prospecten. Op die manier schept u vertrouwen en een goede – al dan niet eerste – indruk.

Uw logo is persoonlijk, origineel en uniek. Het staat voor de professionaliteit van uw bedrijf en zijn waarden. Het is hét gezicht van uw bedrijf naar buiten toe. Bovendien vormt uw logo de basis van uw huisstijl. Deze merkidentiteit bepaalt mee hoe al uw communicatie eruit ziet. Op basis van uw logo en uw huisstijl worden de website, affiches & flyers, promotiemateriaal, … gemaakt. Twijfel dus niet om dit te optimaliseren!

Een logo moet afgestemd zijn op de doelgroep van het bedrijf en een boodschap overbrengen. Probeer niet zelf iets in elkaar te knutselen, maar doe een beroep op een logo-specialist.

Dice helpt u
Onze ontwerper bekijkt graag met u welk professioneel logo bij de identiteit van uw bedrijf past. Hij geeft tips in functie van uw wensen en levert een gebruiksklaar logo af. Kies voor Dice en gooi hoge ogen bij uw klanten en prospecten.

Kies voor een project dat echt werkt en rendeert. Wij helpen u graag hoge ogen gooien.

Contacteer ons