Copywriting

Content is koning: de alom bekende slogan liegt niet. Vlot geschreven teksten vormen een belangrijk aspect van uw website en andere communicatie. De juiste woorden op de goede plaats zorgen ervoor dat uw klant of bezoeker net die actie doet die u wil.

Inspireer en overtuig de klant met vlot geschreven teksten en zet meteen aan tot actie. Op die manier werkt uw communicatie op elke manier – teksten voor het web hebben een andere insteek nodig dan de content op drukwerk, commerciële teksten zijn niet hetzelfde als zakelijke teksten, …

Bovendien is inhoudelijk sterke tekst ook belangrijk voor uw zoekmachineoptimalisatie. Google en andere zoekmachines houden er immers rekening mee wanneer uw website originele en overtuigende teksten bevat. Kwalitatieve teksten worden beloond met een hogere ranking in zoekmachines. Als potentiële klanten iets zoeken op Google, verwachten ze relevante zoekresultaten. Om bij die resultaten hoog te staan, moet uw website beschikken over relevante en sterk inhoudelijke teksten. Copywriting is dus niet alleen belangrijk om de bezoeker de juiste informatie te geven op een overzichtelijke manier. Het is ook een belangrijk onderdeel in uw SEO.

Dice helpt u
Onze copywriter zorgt voor de teksten op uw website en andere communicatie zoals affiches. Uw teksten moeten overtuigen en inspireren. Kortom, de juiste teksten helpen u hoge ogen te gooien. Dice helpt u daar graag bij.

Kies voor een project dat echt werkt en rendeert. Wij helpen u graag hoge ogen gooien.

Contacteer ons